Valpar

Eden Grand's är en SKK reg. kennel, vi är medlemmar i Svenska kennelklubben (SKK), Mopsorden och Golden Retriever klubben . Vi har givetvis gått SKK:s uppfödarutbildning, samt har även gått Mopsordens uppfödarutbildning.

Eden Grand´s valpar säljs givetvis enligt Svenska kennelklubbens regler. Valparna har registreringsbevis (stamtavla), de är ID-märkta med chip, veterinärbesiktigade, vaccinerade avmaskade, samt försäkrad mot dolda fel i 3 år.

Våra valpar stannar hos oss i minst 8 veckor, vid leverans medföljer en matlista med info och råd, en filt som luktar mamma, samt lite annat smått och gott. Vi bjuder på ett års medlemskap i Mopsorden - Golden Retrieverklubben om Du inte tidigare är medlem. Våra valpar är uppfödda inomhus och väl socialiserade med människor och andra hundar. Vi lägger ner mycket omsorg för att Du som valpköpare ska få en bra start med valpen, samt att Du ska få en fin kamrat och vän i många år. Vår kontakt med Er upphör inte efter att valpen har flyttat, vi finns kvar för fortsatt kontakt och support under hela valpens liv.

Vill Ni veta mera om oss och våra hundar är NI välkommen att kontakta oss, gärna via telefonkontakt eller via mail.

"Den som sa att man inte kan
köpa lycka, glömde av små valpar."

Gene Hill
Eden Grand's Kennel
Eden 149 A, 880 37 JUNSELE
Tel. 0731-82 66 62
E-post: kiki.eden@hotmail.com